Vader zoon uitje

Een uniek uitstapje voor vader en zoon

Hoe leuk is het als je zoon 18 wordt of geslaagd is en dan na zijn examen iets leuks met hem te gaan doen? Of gewoon zomaar als quality time voor vader en zoon? Er zijn verschillende soorten vader en zoon uitjes, maar zijn al deze uitjes even origineel?

Een bijzondere ervaring

Samen met je zoon naar een voetbalwedstrijd, alle achtbanen uitproberen in een attractiepark of samen vissen? Waarschijnlijk heb je alles al een keer gedaan met je zoon. Wil je hem echt een keer verrassen met iets heel bijzonders, kijk dan eens bij Wildproeverij.nl Hier kun je samen een bijzondere ervaring beleven, eentje die werkelijk alle zintuigen streelt en ook nog avontuurlijk is.

Een culinaire en avontuurlijke belevenis

Een bezoek aan De Wildproeverij is niet alleen een zeer bijzondere culinaire ervaring maar ook een avontuurlijke belevenis. De Wild Proeverij bevindt zich namelijk midden op de Veluwe, in een schitterend natuurgebied. In een jachthut krijgen jullie de instructies en wordt er verteld welke verrassingen jullie te wachten staan. Daarna trek je samen met je zoon en de andere gasten de wildernis in onder leiding van een boswachter.

De flora en fauna van de Veluwe

Deze trip is een echte ontdekkingstocht als het gaat om de flora en de fauna op de Veluwe. Natuurlijk neemt het wild een belangrijke plaats in op deze dag. Het leven van de wilde dieren op de Veluwe staat centraal en daarom krijg je van alles te horen over de herten, vossen, everzwijnen en wolven. Het is een enorm leerzaam en interessant avontuur dat jullie nog lang bij zal blijven.

Heerlijk proeven

Natuurlijk zou het uitstapjes naar De Wildproeverij niet compleet zijn als je niet van het wild zou kunnen proeven, bijvoorbeeld het heerlijk klaargemaakte hertenvlees. Het wordt op locatie voor jullie bereid door een professionele wildslager, dus verser kan het eigenlijk niet. Terwijl je van het vlees geniet is er ook tijd voor een leuk gesprek tussen vader en zoon of in combinatie met de andere gasten. Natuurlijk hoort daar ook een goed glas wijn bij. De wijnen worden met zorg uitgekozen zodat er een uitstekende match is met het vlees van het wilde dier.

Bijzondere plekken ontdekken

Tijdens deze dag komen jij en je zoon van alles te weten over de wilde dieren op de Veluwe. Bijvoorbeeld hoe boswachters en jagers ervoor zorgen dat de dieren en de natuur in een uitstekende balans blijven. Jullie ontdekken bijzondere plekjes en genieten van het ontspannen gevoel in de buitenlucht. Door de variatie tijdens deze dag is de informatie over het wildbeheer en het bosbeheer nooit saai. Sterker nog, het is reuze interessant om echte professionals aan het werk te zien.

Wildproeverij.nl heeft gezorgd dat het niet alleen een avontuurlijke, gezellige en leerzame dag wordt, maar ook een dag met een tongstrelende ervaring. Een unieke dag die zowel voor de vader als voor de zoon een bijzondere belevenis is en de band zeker versterkt.