Guanabana is een merk uit Spanje dat unieke tassen en ceinturen levert. De collectie bestaat uit handgeweven Wayuu producten die echte blikvangers zijn. In het assortiment zie je de handgemaakte kwaliteit goed terug. Er is veel aandacht besteed aan detail, waardoor iedere tas of ceintuur een waar kunstwerk is. Doordat er veel gespeeld wordt met kleur, is er een gevarieerd aanbod te vinden. Bij Pauw.com vind je een uitgebreide collectie met tassen en ceinturen van Guanabana.

Handgeweven Wayuu tassen

Guanabana gelooft in het belang van handgemaakte producten. De tassen en ceinturen worden met de hand geweven door vrouwen van de Wayuu-bevolking in Columbia. Ze gebruiken handtechnieken die al eeuwenlang zijn doorgegeven van generatie op generatie. Deze technieken staan symbool voor creativiteit en schoonheid. Dat is goed terug te zien in de prachtige ontwerpen die ontstaan door dit ambachtelijke handwerk. In samenwerking met Guanabana kan er gezorgd worden dat de hele wereld kennis kan maken met de bijzondere werkwijze van de Wayuu-bevolking.

Een creatief, gedetailleerd proces

In het aanbod van Guanabana vind je tassen en ceinturen met bijzondere ontwerpen. Kleurrijke stoffen, geometrische patronen en opvallende details sieren het assortiment. De Wayuu-bevolking laat zich inspireren door de natuur, dieren en zelfs dromen. Deze inspiratie wordt gebruikt om een uniek product te creëren waarbij veel aandacht wordt besteed aan details. Wanneer je een Guanabana tas of ceintuur in handen hebt zie je dan ook de liefde en het oog voor detail terug in het eindproduct. Doordat geen enkel product machinaal gemaakt wordt, kun je een unieke accessoire in huis halen. Hierdoor zijn Guanabana tassen en ceinturen echte blikvangers die een prachtige toevoeging aan je outfit zijn.

De Guanabana collectie

De bekende stijl van de Wayuu-bevolking komt terug in alle accessoires van Guanabana. Toch is er wel veel variatie te vinden. In het aanbod met ceinturen worden stoffen in verschillende kleuren met elkaar afgewisseld zodat er unieke ontwerpen ontstaan. Meestal hebben de ceinturen franjes aan de uiteinden waarmee de accessoire een speelse uitstraling krijgt. Je komt ook de typische Wayuu tassen tegen. Deze tassen kun je met behulp van een trekkoord dichtmaken. Vaak zijn de tassen versierd met kwastjes om nog meer detail aan het ontwerp toe te voegen. Er zijn echter ook nog andere modellen beschikbaar, zoals strandtassen of tassen in het Cordon model.

Guanabana accessoires combineren

De accessoires van Guanabana geven een bohemien uitstraling aan je outfits. Aangezien deze stijl tegenwoordig enorm populair is, is het bijna onmogelijk om hiermee de fout in te gaan. Je kunt een Guanabana tas met succes dragen bij een leuk jurkje, een casual outfit met jeans of zelfs een stoere, leren broek. Dit geldt ook voor de Guanabana ceinturen. Deze kunnen natuurlijk gedragen worden met een jeans of rok. Je kunt hiermee ook uitstekend je taille benadrukken wanneer je een jurkje draagt. Met Guanabana accessoires kun je dus veel kanten op.

Guanabana bij Pauw

Je vindt een uitgebreid aanbod met Guanabana tassen en ceinturen bij Pauw.com. Er worden accessoires aangeboden in kleuren die exclusief zijn voor de winkel. In het assortiment kom je tassen tegen in verschillende maten. Je hebt de keuze uit kleine, medium en grote Wayuu tassen. De ceinturen zijn beschikbaar in maten die variëren tussen 3 en 4,5 centimeter breed.

Je kunt ons aanbod met Guanabana producten bekijken op de website, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkels.